Původní stránky

JSEM LASKAVEC - 5. třída - 10. 10. 2024


"JSEM LASKAVEC"

Žáci 5. třídy se zapojili do denních výzev projektu „Jsem Laskavec“. Tento projekt má za cíl podporovat vzájemnou laskavost a pozitivní atmosféru ve škole.

 Ve čtvrtek se děti rozhodly uskutečnit jeden z laskavých činů, který měl potěšit nejen je, ale i všechny ostatní žáky a učitele. S nadšením se vydaly před školou, kde si přichystaly barevné křídy a začaly psát laskavé vzkazy na chodník.

 Náš školní dvůr se proměnil v živé galerii pozitivních zpráv!

Děti psaly různé vzkazy, které měly za cíl vykouzlit úsměv na tvářích a povzbudit každého, kdo kolem projde. Mezi nimi se objevily krásné a povzbudivé fráze jako: „Úsměv nic nestojí :),“ „Dnes vám to sluší,“ „Ať se ti dnes vše daří “...

 Tento projekt nejenže přispěl k vytvoření pozitivního prostředí ve škole, ale také naučil děti důležitosti laskavosti a vzájemné podpory. Věřím, že takovéto malé činy mohou mít velký dopad na náladu a pohodu nás všech.

 Děkujeme našim žákům za jejich kreativitu a pozitivní energii, kterou do projektu vložili. Těšíme se na další výzvy a laskavé činy, které nás čekají v rámci projektu „Jsem Laskavec“!

 

Kristýna Klepak

Partneři školy:

evropský sociální fond ČR Evropská unie Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost MAS Království – Jestřebí hory, o.p.s. Leader Program rozvoje venkova Královehradecký kraj Certifikát projektu