Původní stránky

Učivo - 4. třída - 14. 10. 2020


ČJ

středa - PS - s. 9/2, 3, 4

čtvrtek - PS - s. 9/5 ; s. 10/1 

pátek - PS - s. 10/2, 3 (4 by byla na víkend za DÚ)

Ob den s dětmi píšu 10 slov na známku na zopakování tvrdých a měkkých souhlásek, velkých a malých písmen, u,ú,ů atd., abychom stále procvičovali. Zde je skvělé online procvičování, které bude stačit: https://slideplayer.cz/slide/3423292/

dále můžete i online nechat procvičovat děti toto: https://skolakov.eu/cesky-jazyk-3-trida/parove-souhlasky-uvnitr-slov

 

 

M

středa - PS - s. 18/3, 4, 5 ; S. 19/1 (2 by bylo dnes za DÚ)

čtvrtek - PS - s. 19/3, 4 

pátek - PS - s. 20/1, 2, 3, 4

Procvičujte s dětmi prosím malou násobilku. Bez malé násobilky pro ně budou další cvičení náročná. Každá den jim diktuji 12 příkladů, z toho 5 na dělení, zbytek na násobení, píšou pouze výsledky a tím si všechny výsledky postupně memorují. Můžete to s nimi taky vyzkoušet. Náročné příklady např. 7.7, 7.8, 9.6 a další poté opakujeme každý den společně.

Zase násobilka se dá skvěle procvičovat na školákově: https://skolakov.eu/matematika-3-trida

 

VL

středa - PS s. 8/dodělat co nám chybí (používat k nahlédnutí učebnici bude to nejspíš strana 13 - 15, ale máme starší a novější vydání učebnic, takže se to může trochu lišit, vše bychom dělali společně a povídali si o tom, je to těžké téma, tak s tím dětem opravdu pomozte)

pátek - PS s. 9/4, 5 (někdo už stihl, někdo ještě ne)

 

Přv

PS - s. 8/ celá strana (děti umí skvěle spolupracovat s učebnicí, nechte je dělat samotné pouze s knížkou a pak jim to jen projděte - UČ - s. 11-16)

 

Úkoly zasílat na Michaela.lanova@seznam.cz

 

Partneři školy:

evropský sociální fond ČR Evropská unie Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost MAS Království – Jestřebí hory, o.p.s. Leader Program rozvoje venkova Královehradecký kraj Certifikát projektu